Information om Joseph Gustavsson Bygg AB

Impressum

Kontaktuppgifter och företagsinformation för Joseph Gustavsson Bygg AB

Impressum

Joseph Gustavsson Bygg AB
Telefon: +46 (0) 730480157
E-post: kontakt@jgbyggab.se
Webbplats: www.jgbyggab.se
CEO: Joseph Gustavsson
OrgNr: 559423-8106
Adress: Solgatan 2, 38431 Blomstermåla

Vårt byggföretag erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privat- och företagskunder. Vi är experter på takläggning, fönsterinstallation, terrassbyggen, fasadrenovering samt installationer av el, solpaneler, VVS och möbelbyggnad. Utöver detta kan vi också hjälpa till med byggandet av carports, garage, nybyggen, utbyggnader, trädgårdshus och fritidshus. Med vår erfarna personal och fokus på kvalitet kan du lita på att ditt projekt kommer att utföras med noggrannhet och professionalism. Kontakta oss för att diskutera dina byggbehov idag!

Takbyte

Ett takbyte innebär att du river av dina gamla takmaterial till grunden och installerar helt nya takdelar (underlag, skiffer osv.). Tänk på att bara för att ditt tak läcker betyder det inte att det behöver bytas ut.

Saker att veta innan du byter tak

 1. Du måste veta om du verkligen behöver ett takbyte.
  Kom ihåg att bara för att ditt tak har en läcka betyder det inte att du behöver ett nytt tak. Innan du byter ut ditt tak kommer din lokala takentreprenör att avgöra om du behöver ett fullständigt byte eller bara reparationer.
 2. Anlita en lokal takentreprenör för ditt takbyte.
  Att anlita en lokal takentreprenör är avgörande för din takinvestering. Den lokala takentreprenör du anlitar måste ha ett fysiskt kontor i ditt område och ett lokalt telefonnummer. Detta säkerställer att du vet var du kan hitta dem om du någonsin får problem med ditt tak.
 3. Investera i ett kvalitativt takbyte.
  Ett takbyte är en investering. Och precis som alla andra investeringar kommer ditt byte inte att vara billigt. Jag förstår att alla har en budget och att ett lågt pris kan styra dina beslut. Det är dock avgörande för din takinvestering att du väljer kvalitetsmaterial och arbetskraft i stället för att välja de billigaste alternativen.
 4. De takmaterial som ingår i ditt takbyte.
  Ditt tak är mer än bara de bågskiffer som du ser från gatan. Så skulle det inte vara vettigt att veta vad mer som gör ett tak till ett tak? Ditt tak består av olika takmaterial och komponenter som bildar ett komplett taksystem. Var medveten om att inte alla dessa material (täckmaterial och blinkning) behöver bytas ut när du får ett asfalttakbyte.
 5. Hur processen för takbyte ser ut.
  Dagen då ditt tak installeras är den viktigaste dagen i ditt taks liv. Det måste installeras med korrekta taktekniker för att verkligen ge dig sinnesro. Men hur ser takbytesprocessen ut? Det första steget i ditt takbyte är att få allt takmaterial levererat till ditt hem. Sedan anländer din lokala takentreprenör på dagen för bytet och ser till att alla fordon flyttas ut från din uppfart eller ditt garage.

Bästa takmaterial för ditt takbyte

 • Asfaltskiffertak
 • Stående plåttak
 • Komposittak (syntetiskt tak)
 • Tak av cederträ
 • Skiffertak

Renovera

Renovering: Renovering är ett förfarande för att förbättra en trasig, skadad eller föråldrad struktur. Renoveringar är vanligtvis antingen kommersiella eller bostadsrelaterade. Dessutom kan renovering kontrollera genom att göra något nytt eller föra något lägre tillbaka till liv och kan följa i sociala sammanhang.

Byggtermer

 • Gips: Gips är en byggnadsväv som används för att skydda eller dekorera väggar och tak samt för att forma och gjuta dekorativa element.
 • Tak: Tak: Ett tak är ett inomhusgolv som täcker rummets övre gränser. Det betraktas i allmänhet inte som ett konstruktionselement utan som en färdig yta som döljer takets botten eller marken på en våning ovanför.
 • Fasad: Fasaden är den yttre sidan av en konstruktion som är den arkitektoniska framsidan, som ibland skiljer sig från de andra sidorna genom att den är försedd med arkitektonisk eller dekorativ information.

Vad är fasadbyte?

Renovering av en byggnads fasad omfattar ändringar av den nuvarande byggnaden utanför för att skydda, dekorera eller förnya en föråldrad eller trasig form och tillhörande faktorer, inklusive partiell rivning och omkonfigurering eller alternativ av ytterdörrar och fönster.

Staket

Det är en form som delar upp markområden, ungefär som en mur men tillverkad av trä eller rep och stöttas av stolpar.

VVS

VVS är en maskin som transporterar vätskor för ett stort antal program. VVS använder sig av rör, ventiler, rörutrustning, tankar och andra apparater för att transportera vätskor.

Metoder för att byta ut golv som kräver viss skicklighet

Om du försöker urskilja hur man uppdaterar golvet i en DIY-trevligt sätt, kan dessa kanske inte vara de stora alternativ för dig-men det leder inte dem till någon mycket mindre super! Faktum är att vissa golvsorter kräver specialiserade förmågor och verktyg. Lyckligtvis behöver du inte korsa det på egen hand – upptäck en golvleverantör nära dig för att förverkliga dessa idéer om att byta golv!

Trägolv: fantastiskt och långvarigt

Vi skulle kunna fortsätta att berätta om för- och nackdelar med trägolv – men faktum är att trägolv är svåra att övervinna. Det är fantastiskt; det är exceptionellt för återförsäljningspriset på ditt eget hem, det är uppvärmt och det finns massor av trägolvsorter att välja mellan.

Bambugolv: grönt och hållbart

Vänta. Är inte bambu en typ av lövträ? Nej. Det är det verkligen inte. Bambu är tekniskt sett gräs! Med det sagt är de fina bambugolvalternativen lika hållbara som hårda träslag och dessutom dropplivslösa fantastiska. Precis som med trägolv kan det vara komplicerat att lägga in bambugolv om det inte är i en klick-till-sammans-uppställning, så anlita en professionell om du har några bekymmer.

Kakel: coolt och klassiskt

Kakel är en viktig önskan för fuktkänsliga områden samt kök och toaletter. Och i varma delar av sektorn är kakel en mysig preferens för varje rum i huset! Det är långvarigt, vattentätt och vad som är ännu bättre är att du har en zillion former av kakel att välja mellan.

Mattan: varm och bekväm

Du kanske tror att du vet allt om mattor, men dagens matta är inte alltid din mormors matta. Numera finns det mattalternativ som kan vara allergivänliga, motståndskraftiga mot mögel, antimögel, fläckresistenta och listan fortsätter. Det kan dock vara oerhört svårt att lägga en matta, så om du försöker lära dig hur du ska lägga en matta, så är det viktigt att du vet hur du ska göra. Att byta ut golv mot mattor som en DIY-entreprenad… Det kommer att ta ett tag.